Erciyes Üniversitesinde

Tüm Duyuru ve Haberler

Erciyes Üniversitesi Kütüphane ve Dokumantasyon Daire Başkanlığı

Yeni Kitap Listesi

Üye olduğumuz veri tabanlarına kampüs dışından erişebilirsiniz

KÜTÜPHANE KULLANICILARININ DİKKATİNE (Ayrıntı için tıklayınız)

İdealonline Süreli Yayın Veritabanı üniversitemizin erişimine açıldı.

Duke University Press tarafından sunulan e-Duke Books Scholarly Collection e- kitap veritabani, 15 Mayıs 2014 tarihine kadar üniversitemizin deneme erişimine açılmıştır.

Library Press Display gazete veri tabanı 5 Mayıs 2014 tarihine kadar üniversitemizin deneme erişimine açılmıştır.

Bridgeman Education Online : Bridgeman Sanat/Müze/Resim Veritabanı 4 Mayıs 2014 tarihine kadar üniversitemizin deneme erişimine açılmıştır.

Kütüphanenin yeni hizmeti : Selfcheck

British Standards Institute'a ait British Standards Online (BSOL) veritabanı 7 Mayıs 2014 tarihine kadar üniversitemizin deneme erişimine açılmıştır.

CREDO REFERENCE veri tabanı 30 Nisan 2014 tarihine kadar üniversitemizin deneme erişimine açılmıştır.

Bilecik Üniversitesi Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi (ayrıntı için tıklayınız)

Kütüphanemiz Görme Engelliler Birimi hizmete açılmıştır.

İdealonline veritabanı türkçe tıp kitapları üniversitemizin deneme erişimine açılmıştır.

Uluslararası Birinci Dünya Savaşı'nın 100. yılı sempozyumu 13-15 Ekim 2014 tarihleri arasında Bitlis Eren Üniversitesi'nde yapılacaktır.

Türkiye Yeşilay Cemiyetinin hakemli dergisi ADDICTA: The Turkish Journal on Addictions (ayrıntı için tıklayınız)

Maliye Bakanlığı tarafından yayınlanan Maliye Dergisi yeni sayılarına (ayrıntı için tıklayınız)