Erciyes Üniversitesinde

Tüm Duyuru ve Haberler

Erciyes Üniversitesi Kütüphane ve Dokumantasyon Daire Başkanlığı

Yeni Kitap Listesi

Üye olduğumuz veri tabanlarına kampüs dışından erişebilirsiniz

KÜTÜPHANE KULLANICILARININ DİKKATİNE (Ayrıntı için tıklayınız)

İdealonline Süreli Yayın Veritabanı üniversitemizin erişimine açıldı.

Duke University Press tarafından sunulan e-Duke Books Scholarly Collection e- kitap veritabani, 15 Mayıs 2014 tarihine kadar üniversitemizin deneme erişimine açılmıştır.

Library Press Display gazete veri tabanı 5 Mayıs 2014 tarihine kadar üniversitemizin deneme erişimine açılmıştır.

Bridgeman Education Online : Bridgeman Sanat/Müze/Resim Veritabanı 4 Mayıs 2014 tarihine kadar üniversitemizin deneme erişimine açılmıştır.

Kütüphanenin yeni hizmeti : Selfcheck

British Standards Institute'a ait British Standards Online (BSOL) veritabanı 7 Mayıs 2014 tarihine kadar üniversitemizin deneme erişimine açılmıştır.

CREDO REFERENCE veri tabanı 30 Nisan 2014 tarihine kadar üniversitemizin deneme erişimine açılmıştır.

Bilecik Üniversitesi Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi (ayrıntı için tıklayınız)

Kütüphanemiz Görme Engelliler Birimi hizmete açılmıştır.

İdealonline veritabanı türkçe tıp kitapları üniversitemizin deneme erişimine açılmıştır.

Uluslararası Birinci Dünya Savaşı'nın 100. yılı sempozyumu 13-15 Ekim 2014 tarihleri arasında Bitlis Eren Üniversitesi'nde yapılacaktır.

Türkiye Yeşilay Cemiyetinin hakemli dergisi ADDICTA: The Turkish Journal on Addictions (ayrıntı için tıklayınız)

Maliye Bakanlığı tarafından yayınlanan Maliye Dergisi yeni sayılarına (ayrıntı için tıklayınız)

Mary Ann Liebert bilimsel, teknik ve tıbbi bilgi ve tıbbi bilişim sektöründe yayınlar sunan bir veritabanı dır.

IET.tv veritabanı 30 Eylül 2014 tarihine kadar üniversitemizin deneme erişimine açılmıştır.

Uptodate veri tabanı 30 Ekim 2014 tarihine kadar üniversitemizin deneme erişimine açılmıştır.

CREDO REFERENCE veri tabanı 30 Eylül 2014 tarihine kadar üniversitemizin deneme erişimine açılmıştır.

Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) bünyesinde yayımlanacak olan İstanbul Açık ve Uzaktan Eğitim Dergisi (AUZED) makale ve tanıtımlarınızı beklemektedir.

Press Reader gazete veritabani 31 Ekim 2014 tarihine kadar üniversitemizin deneme erişimine açılmıştır.

Merck Index 31 Ekim 2014 tarihine kadar üniversitemizin deneme erişimine açılmıştır.

Nature yayınevi "Palgrave Connect Collections" e-kitap koleksiyonu 31 Ekim 2014 tarihine kadar üniversitemizin deneme erişimine açılmıştır.

Royal Society of Chemistry (RSC) veri tabanı 31 Ekim 2014 tarihine kadar üniversitemizin deneme erişimine açılmıştır.

Duke University Press firması tarafından sunulan Project Euclid Prime, E-Duke Books, Duke Mathematical Journal(DMJ) ve Duke Mathematical Journal :Volume 1-100 (DMJ100) veri tabanları 30 Kasım 2014 tarihine kadar üniversitemizin deneme erişimine açılmıştır.

SAGE Premier 15 Kasım 2014 tarihine kadar üniversitemizin deneme erişimine açılmıştır.

Kanunum.com hukuk veri tabanı 31 Aralık 2014 tarihine kadar üniversitemizin deneme erişimine açılmıştır.

Aşağıdaki Oxford University Press veritabanları 31 Aralık 2014 tarihine kadar üniversitemizin deneme erişimine açılmıştır.

Taylor&Francis e-kitapları 30 Kasım 2014 tarihine kadar üniversitemizin deneme erişimine açılmıştır.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Milli Kütüphane Başkanlığı tarafından aşağıdaki bibliyografyalar ihtiyacı bulunan kişi kurum ve kuruluşlara karşılıksız dağıtımı yapılacaktır.

CRCnetBASE Elektronik Kitapları 30 Kasın 2014 tarihine kadar üniversitemizin deneme erişimine açılmıştır.