2018 YILI KİTAP SİPARİŞLERİ HAKKINDA

2018 yılında Kütüphane tarafından satın alınmasını istediğiniz kitaplar için siparişlerinizi Kütüphanemizin web sayfasından 09 Şubat 2018 tarihine kadar :

ONLINE KATALOG->OTURUM AÇ->ÜYE KODU (Öğrenci numarası veya başına 'P' harfi ekleyerek sicil numarası)->ŞİFRE->OTURUM AÇ->İSİM->ESER İSTEK modülünü kullanarak  yapabilirsiniz.

3- Yazar bilgisi girerken formdaki şekliyle (yazar soyadı, bir boşluk bırakarak yazar adı) giriniz.

4- Künye bilgilerini tamamlayıp kaydettiğinizde kayıt web sipariş modülüne eklenecek; işlem sonunda eser adı ve ISBN numarasına yazdıklarınız katalogda taranacak; kütüphanede mevcut olanlar listelenecektir. Lütfen bu listeyi inceleyerek sipariş kararınızı veriniz.

5- Siparişini yaptığınız kayıtla ilgili bir değişiklik yapmak isterseniz ; 'listemi göster' i seçiniz. Girdiğiniz kitabın en sağında gördüğünüz 'kayıt sil' ve 'kayıt değiştir' seçeneklerini kullanabilirsiniz. Yapacağınız bu işlem veri tabanımıza yanlış bilgi girmemeniz açısından önemlidir.

2017 yılında Kütüphanemize satın alınan kitapların teknik işlemleri tamamlandıkça hizmete sunulmaktadır. Kütüphanenin online kataloğunukullanarak kitaplarla ilgili detaylı bilgiye erişebilirsiniz.
Kitap listesi için TIKLAYINIZ

Sorularınız için: Merkez Kütüphane Teknik Hizmetler Ofisi  Tel.  10416