2021 YILI MERKEZ KÜTÜPHANE KİTAP SİPARİŞLERİ HAKKINDA

2021 yılında Kütüphane tarafından satın alınmasını istediğiniz kitaplar için siparişlerinizi 31 Ocak 2021 tarihine kadar  http://katalog.erciyes.edu.tr/Yordam.htm  bağlantısını kullanarak aşağıda tarif edildiği biçimde ESER İSTEK modülü ile yapabilirsiniz.

ONLINE KATALOG->OTURUM AÇ->ÜYE KODU (Öğrenci numarası veya başına'P' harfi ekleyerek sicil numarası)->ŞİFRE->OTURUM AÇ->ÜYE İŞLEMLERİ->ESER İSTEK

3- Yazar bilgisi girerken formdaki şekliyle (Yazar Soyadı, bir boşluk bırakarak Yazar Adı) giriniz.

4- Künye bilgileri girişi yapılırken kitap Kütüphanemizde mevcut ise listelenecektir. Lütfen bu listeyi inceleyerek sipariş kararınızı veriniz.Sipariş kararını verdiğiniz kitap için KAYDET butonuna basınız.

5- Siparişini yaptığınız kayıtla ilgili bir değişiklik yapmak isterseniz ; 'Listemi göster' i seçiniz. Girdiğiniz kitabın en sağında gördüğünüz 'Sil' ve 'Değiştir' seçeneklerini kullanabilirsiniz.Yapacağınız bu işlem veri tabanımıza yanlış bilgi girmemeniz açısından önemlidir.

Sorularınız için : Merkez Kütüphane Teknik Hizmetler Ofisi  Tel.  10416

KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI

6-Siparişini yapmış olduğunuz kitabın temin edilme sürecini listenizdeki  Durum sütunundan takip edebilirsiniz.