Legal Online veritabanı 31 Aralık 2018 tarihine kadar üniversitemizin deneme erişimine açılmıştır.

Erişim: www.legal.com.tr

Online kütüphane içeriği için www.legal.com.tr  adresinden en üst sağ tarafta online kütüphane giriş kısmından tüm dergi ve kitaplara ulaşabilirsiniz. Legalbank'a git butonu sayesinde Yargı Kararları ve Mevzuat Bankasına ulaşabilirsiniz.

Online kütüphanenin arama özelliği sayesinde araştırmalarınızı hızlı ve kolayca yapabilir, sınırsız çıktı hakkınız dolayısıyla derslerinizde kaynak metin olarak kullanabilir, öğrencileriniz arasında dağıtımını kolayca mümkün kılabilirsiniz.Toplam 676 adet dergi sayısına ulaşmış olan Legal Yayıncılık her hafta çıkarttığı dergiler ile zengin içeriğine her geçen gün yeni içerik eklemektedir.Online kitap sayısı ise 354 adettir.

“Legalbank” elektronik hukuk bankası içeriğinde yer alan milyonlarca Kanun, KHK, Cumhurbaşkanı Kararnamesi, Uluslararası Sözleşme, Tüzük, Bakanlar Kurulu Kararı, Cumhurbaşkanı Kararı, Yönetmelik, Tebliğ, vb. mevzuat belgesine, Yüksek Mahkeme Kararlarına (Yargıtay, Danıştay, Bölge Adliye Mahkemesi, Bölge İdare Mahkemesi, Anayasa Mahkemesi, Sayıştay vb.), Dilekçe ve Belge örneklerine, Makalelere, 68 konu başlığı altında düzenlenen mevzuat paketleri ile uzmanlık alanlarına göre ayrılmış içeriğe, tek tıkla ve pratik bir şekilde erişim imkanı mevcuttur.