SAYISAL KİTAP DENEME ERİŞİMİ

SAYISAL KİTAP Türkçe Dijital Kütüphane koleksiyonları 14.04.2024 tarihine kadar Üniversitemizin deneme erişimine açılmıştır.

SAYISAL KiTAP : Türkçe Dijital Kütüphane - Türkçe e-Kitap, e-Dergi ve Sesli Kitap Platformu

İçeriğinde; Atatürk'ün Bütün Eserleri Koleksiyonu, Abaküs, Alef, Alis, Ankara Üniversitesi, Arkeoloji ve Sanat, Beyoğlu Kitabevi, Bilgi Yayınevi, Bilim ve Gelecek, Bulut, Ceres, Dark İstanbul, Edebi Şeyler, Edisyon Kitap, Ege, Galeri Nev, Gerlach Press, Gita, Günışığı, Homer, İş Bankası, Kafe Kültür, Kaynak, Kelime, Kırmızı Kedi, KodLab, Literatür, Lena and Mama, Logos, Maya, Mylos Yayın, Nika, Nesin Yayınevi, N.Erbakan Üniv., Notos, Optimist, Öteki, Ötüken, Pusula, Redhouse Yayınevi, Sadberk Hanım Müzesi, Sis, Sıfır Bir, Sosyal Araştırmalar Vakfı, Tarih Vakfı,Tekir, Tudem, Varlık, Yapı Kredi, Yordam, Zoe gibi seçkin yayınevlerinin elektronik kitapları bulunmaktadır.
 2218 Polisiye, Anlatıcı, Bilim ve Ütopya, Episode Yerli, Episode Yabancı, HR İnsan Kaynakları, tüm sayılarıyla Notos Dergisi, Öykü Gazetesi, Plak Mecmuası, Sözcükler Edebiyat Dergisi, Toplumsal Tarih Dergisi, Varlık Dergisi, Yapı Kredi 'nin Cogito ve Kitap-lık dergileri de platformda yer almaktadır.
 Akbank Sanat Yayınları, ART Unlimited Sanat Dergisi, Bikepedia Dergisi, BRIQ Journal, Akdeniz Akademisi, Keçi Edebiyat, Kültürel Mirası Koruma Derneği, SineFilozofi Dergisi, Tema Vakfı ve Terakki Vakfı Okulları e-kitap ve e-dergileri de açık erişim olarak kullanıma sunulmuştur.

Erişim linki: www.sayisalkitap.com

12 Mart 2024 Salı